اهمیت همکاری با شرکت دیجیتال مارکتینگ معتبر
مارکتینگ و یا به عبارت سادهتر، بازاریابی و تبلیغات، ازجمله موارد لازم و ضروری در هر کسبوکار هستند. البته برای صاحبان مشاغل نیز کنار گذاشتن بودجهای قابلتوجه برای شرکت دیجیتال مارکتینگ آسان نبوده و اغلب آنها در دستیابی به هدف موردنظرشان از این طریق، تردید دارند.
درگذشته آژانسهای تبلیغاتی وظیفه ایجاد کمپینهای مارکتینگ را بر عهده داشتند؛ اما امروزه به دلیل آمیخته شدن تمامی کارها با اینترنت، آژانسهای تبلیغاتی تبدیل به شرکتهای دیجیتال مارکتینگ شدهاند؛ این شرکتها از تیمهایی خلاق و حرفهای تشکیلشدهاند که میتوانند در راستای جذب مخاطب و مشتری، به کسبوکار شما کمک بسیاری کنند.
منظور از دیجیتال مارکتینگ چیست؟
دیجیتال مارکتینگ ممکن است ازنظر افراد مختلف، تعاریف متفاوتی داشته باشد؛ اما اگر بخواهیم تعریف ساده و کلی آن را بیان کنیم، میتوان گفت؛ بهتمامی کارهایی که در بازاریابی با کمک ابزارهای الکترونیکی و دیجیتال انجام میشود، دیجیتال مارکتینگ میگویند. البته دیجیتال مارکتینگ به سادگی این تعریفی که بیان کردیم نبوده و در آن مجموعهای بههمپیوسته از اقدامات متفاوت، برای دستیابی به یک هدف مشخص همکاری میکنند.
آیا تمامی کسبوکارها به دیجیتال مارکتینگ نیاز دارند؟
برای پاسخ به این سوال باید صراحتاً بگوییم بله! چراکه امروزه تمامی کسبوکارها تحتتاثیر تکنولوژی و اینترنت قرار گرفته و دیگر کمتر کسی پیدا میشود که به حرف بازاریابهای حضوری گوش دهد؛ علاوه بر آن، در روشهای دیجیتال مارکتینگ امروزی، یک شرکت دیجیتال مارکتینگ با روشهای حرفهای و بدون اینکه کاربر متوجه شود، وی را به سمت خود جذب میکند.
ویژگیهای بهترین شرکت دیجیتال مارکتینگ
یکی از مشاغلی که در چندین سال گذشته و بهویژه پس از شیوع ویروس کرونا، بازار کارشان بسیار رونق گرفته است، شرکتهای دیجیتال مارکتینگ هستند. این موضوع باعث شده است تا افراد و شرکتهای جدیدی نیز در همین راستا روی کار آمده و کار دیجیتال مارکتینگ انجام دهند؛ اما آیا تمامی این افراد و شرکتها را میتوان جزو بهترین شرکت دیجیتال مارکتینگ در ایران دانست؟ و یا اینکه افراد و صاحبان مشاغل از بین شرکتهای فعال در این زمینه باید به کدامین اعتماد کنند؟
برای پیدا کردن و تشخیص بهترین بودن یک شرکت و یا فرد در زمینه دیجیتال مارکتینگ، باید به خلاقیت و مهارتهای وی توجه کرده و راهکارهای هرکدام را درباره مشکل و کسبوکار خودتان با یکدیگر مقایسه کنید؛ علاوه بر آن، میتوانید نمونه کارهای قبلی انجامشده توسط آنها نیز بررسی کرده و تشخیص دهید که این شخص یا شرکت و تیم وی میتوانند نیازهای شمارا درزمینه مارکتینگ برطرف کنند یا خیر.
وظایف و خدمات شرکتهای دیجیتال مارکتینگ
با اینکه ما برای دیجیتال مارکتینگ تعریف کلی بیان کردیم، اما وقتیکه به بررسی جزئیات و وظایف این سازمانها میپردازیم؛ با کارهای گسترده و متنوعی روبهرو خواهیم شد؛ به عبارتی؛ تمامی شرکتهای دیجیتال مارکتینگ وظایف یکسانی نداشته و متناسب با اهداف خود، وظایف مختلفی دارند. ابزارهای موجود برای دیجیتال مارکتینگ بسیار زیاد بوده و بهترین شرکت دیجیتال مارکتینگ متناسب با نوع پروژه و اهداف سازمان، از هرکدام آنها استفاده میکند. البته گاهی نیز این شرکتها به سمت بازاریابی سنتی رفته و برخی از روشهای آن را هنوز هم موثر میدانند.
برای بررسی وظایف کلی شرکتهای دیجیتال مارکتینگ، در ادامه به بررسی هر یک میپردازیم؛ پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
-
تبلیغات:
با گفتن کلمه دیجیتال مارکتینگ اغلب افراد به یاد تبلیغات میافتند؛ البته حق دارند، چراکه امروزه بخش عمده بازاریابی دیجیتالی و سنتی با تبلیغات انجام میشود. تبلیغ کردن برای برند، محصول و خدمات بهقدری مهم است که حتی شرکتهای بزرگی مانند اپل، کوکاکولا، آمازون، سامسونگ و… نیز همهروزه و بهصورت مداوم در حال تبلیغات در عرصههای بزرگ هستند. شرکتهای دیجیتال مارکتینگ نیز متناسب با اهداف کارفرما و نوع درخواست وی، تمامی کارهای موردنیاز برای تبلیغات ازجمله عکاسی، فیلمبرداری، ایجاد کمپین و… را انجام میدهند.
-
برگزاری کمپینهای دیجیتال مارکتینگ:
برگزاری کمپینهای مختلف برای تبلیغات و یا سایر اهداف را میتوان ازجمله وظایف مهم شرکت دیجیتال مارکتینگ دانست. تیمهای حرفهای که مشغول بهکار در این شرکتها هستند، با همفکری و همکاری یکدیگر میتوانند کمپینهایی متناسب با نوع هدف، مقدار بودجه و نوع خواسته کارفرما برگزار کنند.
-
عکاسی و فیلمبرداری تبلیغاتی:
عکاسی و فیلمبرداری از عوامل جدانشدنی تبلیغات بوده و هر شرکت دیجیتال مارکتینگ که تبلیغات نیز جزو وظایف آن است، باید این خدمات را انجام دهد.
-
تولید محتوا برای سایت، شبکههای اجتماعی و تبلیغات:
تولید محتوا برای هر پلتفرمی ازجمله سایت و شبکههای اجتماعی، تنها با هدف جذب کاربر صورت گرفته و جزو ارکان اصلی دیجیتال مارکتینگ است. هر شرکت باید افرادی با تخصص تولید محتوا داشته باشد تا بتوانند بازاریابی محتوا را به خوبی انجام دهند. البته توجه کنید که مدیریت پیج اینستاگرام برای بازاریابی نیز جزئی از وظایف این شرکتها است.
-
بهینهسازی موتورهای جستوجو و یا همان SEO:
امروزه رقابت در گوگل حتی سختتر از رقابت در فضای واقعی شده و افراد و صاحبان کسبوکارها دوست دارند سایتشان از رقبا جلوتر باشد. برای گرفتن رتبه خوب در گوگل و دیده شدن توسط کاربر، افراد باید بر روی تبلیغ در گوگل و سئو سایت خود کار کنند. SEO برای تمامی سایتها مهم بوده و جزئی از تبلیغات دیجیتال مارکتینگ است؛ به همین دلیل نیز برخی از شرکتهای دیجیتال مارکتینگ خدمات سئو نیز ارائه میدهند.
-
طراحی وبسایت:
وبسایت بخش اصلی دیجیتال مارکتینگ بوده و با سوق یافتن اغلب کسبوکارها به سمت اینترنتی شدن، اغلب افراد سعی در راهاندازی وبسایت حرفهای برای کار خود دارند. برخی از آژانسهای دیجیتال مارکتینگ نیز از این موضوع استفاده کرده و سفارش طراحی سایت را نیز قبول میکنند.
مزایا و اهمیت همکاری با شرکتهای دیجیتال مارکتینگ
همانطور که گفتیم، هر کسبوکاری برای موفقیت نیاز به دیجیتال مارکتینگ داشته و برای گرفتن نتایج بهتر، این کار را به شرکتهای دیجیتال مارکتینگ بسپارد. همکاری با این شرکتها اهمیت بسیاری داشته و هر سازمانی باید از مزایای آنها بهرهمند شود. برخی از مزایای همکاری با شرکت دیجیتال مارکتینگ عبارتاند از:
- تحلیل حرفهای رقبا و شناسایی اهداف آنها
- ایجاد کمپینهای تبلیغاتی بسیار موثر در جذب کاربر
- کاهش هزینههای ناشی از تبلیغات غیر اصولی
- شناسایی بهتر نوع تبلیغات
- و…