یش ثبت نام جشنواره بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز شد
پیش ثبت نام جشنواره بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی امیرکبیر با شعار “ربات ها در خدمت صنایع” از 24 مرداد ماه آغاز و تا 16 شهریور ماه جاری ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعی امیرکبیر: دکتر محمدرضا رازفر رئیس جشنواره بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این باره گفت: از سوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر پنجمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک جام دانشگاه صنعتی امیرکبیر (AUTCup 2015)، سومین دوره مسابقات بین المللی هوش مصنوعی جام دانشگاه صنعتی امیرکبیر (AAIC 2015) و اولین دوره مسابقات آزاد فیراکاپ 2015 (IRAN FIRACup Open 2015) برگزار خواهد شد.
رازفر، اظهار داشت: این دوره از مسابقات در قالب 15 رشته مسابقات رباتیک و 10 رشته مسابقات هوش مصنوعی در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی طراحی شده است که از میان 15 رشته مسابقات رباتیک، 4 لیگ مربوط به بخش انش آموزی، 6 لیگ برای مسابقات AUTCup و 5 لیگ برای مسابقات FIRACup در بخش دانشجویی و آزاد است.
وی با اشاره به برگزاری اولین دوره مسابقات آزاد فیراکاپ 2015 (IRAN FIRACup Open 2015) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر،خاطر نشان کرد: “فیراکاپ آزاد ایران” با همکاری فدراسیون جهانی رباتیک فیرا (FIRA) برگزار میشود.
به گفته رازفر، این جشنواره یکی از کاملترین مسابقات حال حاضر در ایران بوده که تمامی شاخههای رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی را در بر میگیرد.
رئیس جشنواره بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: در بخش دانش آموزی نیز کمیته بین المللی المپیاد رباتیک دانش آموزی (IROC) با این جشنواره همکاری دارد.
وی آوردن روح علم و تکنولوژی به میان عامه مردم و نسل جوان، توسعه رباتهای هوشمند خود مختار، گردهم آوردن محققان و دانشجویان متخصص در رشتههای مختلف رباتیک و اتوماسیون و هوش مصنوعی را از دستاوردهای مهم این رویداد برشمرد و یادآور شد: هدف این جشنواره به کارگیری ربات ها در صنعت و جامعه است، از این رو در سال جاری این جشنواره با شعار “ربات ها در خدمت صنایع” برگزار خواهد شد.
رازفر، زمان برگزاری این دوره از مسابقات را 23 تا 28 آبان ماه جاری در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانست و ادامه داد: پیش ثبت نام این مسابقات از رز 24 مرداد ماه آغاز و تا 16 شهریورماه ادامه دارد.
رئیس جشنواره رباتیک و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه تیمهای متقاضی از اول شهریور ماه تا اول مهرماه مهلت دارند تا نسبت به ارسال مستندات فنی تیم و پژوهش های خود اقدام کنند، افزود: هیات داوران این جشنواره از اول تا 15 مهرماه اقدام به بررسی مستندات فنی رباتها خواهند کرد و بر اساس صلاحیت، تیمهای منتخب برای شرکت در مسابقات انتخاب خواهند شد.
وی خاطر نشان کرد: ثبت نام نهایی تیمها از 15 مهر ماه آغاز و تا 5 آبان ادامه خواهد داشت.
رازفر، برگزاری این مسابقات را در راستای ساماندهی و ایجاد ترکز در جامعه رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی کشور و سوق دادن این دانش به سمت تولید اقتصاد دانش بنیان دانست و اضافه کرد: با برگزاری این قبیل مسابقات، با همکاری نهادهای مختلف چون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان متولی فناوری در کشور و دانشگاه های بزرگی همچون دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان مادر دانشگاه های صنعتی کشور و شناسایی استعدادهای برتر و محصولات این جشنواره می توان امید داشت که تا چند سال آینده اقتصادی مبتنی بر تولیدات دانش بنیان در حوزه رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی داشت تا ایران بر مبنای سند چشم انداز نظام به عنوان یکی از پیشگامان منطقه در ای حوزه باشد.