تکنولوژی

کاموا ، یک سایت‌ساز فارسی

نام نویسنده: وحید تقی زاده

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و بالا رفتن دسترسی مردم به تکنولوژی و اینترنت در کشورمان بسیاری از افراد و کسب و کارها یا شرکت ها میل به استفاده از اینترنت برای کسب و کارشان پیدا کرده اند.

بسیاری از هنرمندان, بازیگران یا موسیقی دان ها یا توسعه دهندگان و طراحان برای برای اطلاع رسانی از آثار و فعالیت های خودشان از اینترنت و شبکه های اجتماعی یا وب سایت های شخصی خودشان استفاده میکنند.

اما برای ورود به این حوزه همیشه مشکلاتی سر راه این افراد یا کسب و کارها قرار داشت و هنوز هم دارد. هزینه بالا برای ساخت یک وب سایت و پیدا کردن شخص مورد اطمینان و حرفه ای برای ساخت وب سایت خودشان از بزرگترین مشکلات است. در اکثر مواقع کیفیت فدای قیمت شده و یا زمان زیادی برای تحویل پروژه هدر میرود. زمانی که به صورت مستقیم می تواند هزینه بر باشد. از طرفی، مطابق نبودن سلیقه های کارفرما و طراح و سرعت بالای نیاز به تغییر در وبسایت و وابستگی مالی و زمانی به شخص ثالث باعث می شود این ارتباط فرسایشی شده و گاهی به نیمه کاره ماندن کار بیانجامد. عدم وجود دانش کافی در میان این افراد برای ساخت وب سایت منجر به اتلاف وقت آنها میشود. وقتی که می تواند صرف کاری شود که در آن تخصص دارند، و آن کسب و کار خودشان است.

 

چرا کاموا راه حل این مشکل است ؟

کاموا با رابط کاربری بسیار ساده و قیمت مناسب به کاربران خود اجازه میدهد بدون داشتن هیچ گونه دانش فنی سایت خود را در چند ساعت طراحی کنند. ویرایشگر سایت کاموا تمام اجزای سایت مثل سرصفحه، گالری، و غیره را در انواع مختلف در دسته بندی های مجزا دارد. کاربر کافیست که یک نوع از مثلا سرصفحه، محتوا، و هر بخش دیگری که نیاز دارد را انتخاب و آنرا به درون صفحه سایت خود بیاندازد (drag and drop). هر آنچه کاربر می بیند همان سایت خود است و تمام تغییرات به صورت زنده قابل مشاهده هستند. این تکنولوژی in-place editor برای اولین بار در ایران اجرا شده است. دیگر نیازی به سروکله زدن با طراح نیست. هر آنچه کاربران می خواهند با چند کلیک قابل انجام است. کاموا اولین سایت ساز فارسی نیست اما قطعا بهترین آنهاست! تکنولوژی بکار رفته در کاموا به کاربران امکان میدهد تمام سایت ها مناسب برای موبایل و تبلت باشد. سادگی استفاده، قیمت مناسب، طراحی زیبا از جمله دلایلی هست که آنرا از رقبا متمایز میکند.

هادی فرنود از بنیان گذاران کاموا می گوید « کاموا چیزی از نظر تکنولوژی از رقبای خارجی کم ندارد و ما خیلی از رقیب های داخلی خود فاصله داریم. کاموا برترین تکنولوژی روز را به ساده ترین شکل ممکن و با قیمت مناسب در اختیار کاربران خود می گذارد». در آینده نزدیک قابلیت های دیگری چون بخش خبر، وبلاگ و فروشگاه آنلاین هم به کاموا اضافه خواهد شد. 

هزینه سالیانه هر وبسایت ۲۵۰ هزار تومان است که شامل یک دامنه رایگان نیز می باشد. در مقایسه با سایت ساز های دیگر و کیفیت خدمات کاموا، این قیمت به نظر دلیل خوبی برای استفاده از این سرویس خواهد بود. لازم به ذکر است شما نیازی به پرداخت پول برای ۴۵ روز اول ندارید و می توانید کامل سایت خود را ساخته و پس از رضایت از آن اشتراک یک ساله را بخرید.

 

منبع : آی تی ایران

‫30 دیدگاه ها

  1. دو تا سایت ساز و فروشگاه ساز درگ اند دراپ تو ایران هست یکی همین http://www.camva.ir و دیگری http://www.poopesh.com من هردوشونو استفاده کردن کردم و هر کدوم نقاط ضعف و نقاط قوتی دارند ولی تجره بهتر و پشتیبانی بهتری از سایت ساز پوپش دیدم و اینکه سرورهاش هم تو ایران هست و سرعتش بهتره .
    موفق باشید .

  2. با سلام.به نظر بنده سایت ساز های drag and drop چند مشکل اساسی دارند.یک مورد در بخش نمایش محصولات و یا اخبار و مقالات هست که وقتی بر رویه محصول یا مقاله کلیک میشه محصول در قالب یک popup نمایش داده میشه نه در یک پنجره جدا که باعث میشه اصلا سئو خوبی نداشته باشه.در کل به نظر میاد سایت ساز های drag and drop مثل کاموا در سئو مشکلات اساسی داشته باشند. وقتی شما سایتی دارید که نمی توانید از موتور های جستجو ورودی دریافت کنید پس هیچ فروشی هم از سایت نخواهید داشت.
    مورد دیگه این هست که بیشتر برای قالب های تک ستونه کاربرد دارند.یعنی اگر کاربر بخواد یک سایت با قالب دو ستونه بسازد امکانش نیست.
    مورد بعدی این هست که به روزرسانی سایت زمان بر تر از سایت ساز هایی هست که پنل مدیریت کاملا مجزا دارند.
    پس در کل استفاده از کلمه بهترین برای سایت ساز های drag and drop مثل کاموا به نظر ناعادلانه به نظر میرسه.
    موفق باشید.

  3. با سلام.سایت خیلی خوبی طراحی کردند.اما به نظر من قیمت 250 هزار تومان در سال خیلی زیاده.سایت ساز های مشابه با امکانات بسیار بیشتری با قیمت مثلا 120 هزار تومان وجود دارند.مثلا نوین سایت ساز به آدرس http://www.webisa.ir با پرداخت 120 هزار تومان برای هر سال یک سایت سه زبانه با امکانات فوق العاده در اختیارتون قرار میدهد..موفق و سربلند باشید.

  4. با سلام.سایت خیلی خوبی طراحی کردند.اما به نظر من قیمت 250 هزار تومان در سال خیلی زیاده.سایت ساز های مشابه با امکانات بسیار بیشتری با قیمت مثلا 120 هزار تومان وجود دارند.مثلا نوین سایت ساز به آدرس http://www.webisa.ir با پرداخت 120 هزار تومان برای هر سال یک سایت سه زبانه با امکانات فوق العاده در اختیارتون قرار میدهد..موفق و سربلند باشید.

  5. به نظرم اینکه یه اسکریپ از codecanyon بخریم 100 دلار بعد فارسی کنیم یه سایت بزنیم اسمش رو بذاریم استارت آپ کار خوبیه ولی کار خیلی ضعیفه! البته خوبه که این سایت جای خالی سایت های سایت-ساز حرفه ای رو پر میکنه، لازم داشتیم. ولی 250 هزار تومان سالیانه اصلا منصفانه نیست!

  6. با سلام.سایت خیلی خوبی طراحی کردند.اما به نظر من قیمت 250 هزار تومان در سال خیلی زیاده.سایت ساز های مشابه با امکانات بسیار بیشتری با قیمت مثلا 60 هزار تومان وجود دارند.مثلا نوین سایت ساز به آدرس http://www.novinsitesaz.ir با پرداخت 60 هزار تومان برای هر سال یک سایت سه زبانه با امکانات فوق العاده در اختیارتون قرار میدهد..موفق و سربلند باشید.

  7. فکر نمیکنید که این سایت هم واقعا کبی شدس …
    واقعا متاسفم که حتی به سورس و کد های خاجیا که انقدر ضحمتشو میکشن احمیت نمیدیم و به این راحتی کبیش میکینم….
    کبی شده از سایت : mobirise.com

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا