تکنولوژی

نخستین باتری انعطاف‌پذیر دنيا ساخته شد

خبرگزاری‌ها- یکی از محققان دانشگاه Northwestern به دنبال همکاری با “جان ای. راجرز”(John A. Rogers) یکی از محققان دانشگاه ایلینویز موفق به ساخت نخسین باتری لیتیوم – یونی انعطاف‌پذیر جهان شده است.

یکی از محققان دانشگاه Northwestern به دنبال همکاری با “جان ای. راجرز”(John A. Rogers) یکی از محققان دانشگاه النویز موفق به ساخت نخستین باتری لیتیوم – یونی انعطاف‌پذیر جهان شده است که می‌توان از آن در دستگاه‌های الکترونیکی قابل انعطاف‌ استفاده کرد.

به گزارش فارس به نقل از سلولار – نیوز، این باتری به گونه‌ای ساخته شده که برای شارژ کردن آن نیاز نیست که از یک خروجی الکترونیکی استفاده کرد. دستگاه‌های الکترونیکی ارتجاعی و قابل انعطاف در زمینه‌های مختلف از جمله داخل بدن انسان مورد استفاده قرار می‌گیرند.

این سیستم‌های الکترونیکی قابل کاشت قادرند از امواج مغزی گرفته تا فعالیت‌های قلب را زیر نظر بگیرند که البته تاکنون به دلیل استفاده از باتری‌های معمولی و یک‌تکه امکان استفاده از آن‌ها به صورت گسترده وجود نداشته است.

هوانگ و راجرز موفق شده‌اند دنیای باتری‌ها را زیر و رو کنند و با استفاده از فناوری LED امکان ارتجاع، خم شدن، چرخیدن و نصب شدن روی بخشی از بدن انسان مانند زانو را برای باتری‌ها فراهم آورند. باتری‌های ساخته شده با این فناوری پیش از آنکه نیاز به شارژ مجدد داشته باشند می‌توانند بین 8 تا 9 ساعت کار کنند که شارژ آن‌ها نیز به صورت بی‌سیم صورت می‌گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا