تکنولوژی

كمپین بدافزاری كاربران بلك بری را هدف قرار داد

ایسنا- محققان بدافزاری جدید ارسال هرزنامه را كشف كرده‌اند كه سعی می‌كند كاربران گوشي بلك بری را برای دانلود و اجرای فایل‌های zip خرابكار ترغیب كنند.

محققان امنیتی شركت Websense یك كمپین بدافزاری جدید ارسال هرزنامه را كشف كرده‌اند كه سعی می‌كند كاربران بلك بری را برای دانلود و اجرای فایل‌های zip خرابكار ترغیب كند.

این فایل با MD5: 9a01293b87b058619d55b8d4d12f2a8e در حال حاضر توسط 27 آنتی ویروس با عنوان Backdoor.Win32.Androm.gi; Worm:Win32/Gamarue.I شناسایی می‌شود.

بنا به اعلام مركز مديريت امداد و هماهنگي عمليات رخدادهاي رايانه‌يي(ماهر)، مجرمان سایبری به طور متناوب میلیون‌ها ای‌میل را كه مارك‌های معروف را جعل می‌كنند ارسال كرده و هر تعداد ممكن از مشتریان آنها را هدف قرار می‌دهند.

قطا و با توجه به تلاش‌های مجرمان سایبری برای مهندسی اجتماعی مشتریان مارك‌های معتبر و معروف جهت تعامل با كمپین‌های آنها، از این پس شاهد سوء استفاده های سازمان یافته تری از این مارك‌ها خواهیم بود.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا