تکنولوژی

آماده باش کره‌جنوبی برای مقابله با حملات سایبری کره شمالی

وايمکس‌نيوز- طبق اعلام وزارت دفاع کره‌جنوبی، در پی مرگ کیم یونگ لی، رهبر کره شمالی، ارتش این کشور برای مقابله با حملات سایبری احتمالی کره شمالی آماده باش داد به طوری که تمامی افسران مرتبط در آماده‌باش هستند و اوضاع را به دقت تحت نظر دارند.
وزارت دفاع کره‌ جنوبی تعداد افسران پایشگر رخنه‌گری در سامانه‌های برخط را دو برابر کرده است.
در ماه مه گذشته طبق اعلام کره‌ جنوبی سازمان اطلاعات ارتش کره شمالی با حمله سایبری به بزرگترین بانک‌های این کشور فعالیت‌های‌شان را مختل کردند.
سئول همچنین پیونگ‌یانگ را متهم کرده است که در ماه مارس گذشته و ژوییه 2009 به وبگاه نهادهای مالی و سازمان‌های دولتی کره جنوبی حمله کرده است. اما پیونگ‌یانگ می‌گوید این اتهامات برای دامن زدن به تنش‌ها مطرح شده‌اند.
سازمان تنظیم مقررات مخابراتی کره جنوبی نیز پس از اعلام مرگ رهبر کره شمالی راجع به احتمال حملات برخط هشدار داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا