هزينهى اتصال به اينترنت در سيستم جديد، در قبضهاى تلفن ثابت اعمال مىشود
ایسنا – شركتهاى ارائه دهندهى خدمات اينترنت با ارائهى يك شمارهى تلفن به كاربر اين امكان را فراهم مىكنند تا بدون نياز به خريدارى كارت، با وارد كردن شمارهى مذكور به شبكهى اينترنت متصل شود.
به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزارى دانشجويان ايران(ايسنا)، با راهاندازى شبكهى IN، قابليتهاى مختلفى براى متقاضيان و استفاده كنندگان از سرويسهاى اين شبكه ايجاد شده است. سرويس مشاوره، يكى از هشت سرويس شبكهى IN، به شمار مىرود كه به واسطهى آن امكان استفاد از اينترنت بدون نياز به كلمه و رمز عبور و خريدارى كارت اينترنت براى كاربران نيز فراهم شده است.
مهندس «محمود قلى پور» معاون پشتيبانى فنى شركت مخابرات استان تهران در گفتوگو با خبرنگارسرويس ارتباطات ايسنا، در توضيح اين مطلب اظهار داشت: شركتهاى ارائه دهندهى خدمات اينترنت، پس از انعقاد قرارداد با مخابرات استان تهران، با ارائهى يك شمارهى تلفن به كاربر اين امكان را فراهم مىكنند تا بدون نياز به خريدارى كارت، با وارد كردن شمارهى مذكور به شبكهى اينترنت متصل شود.
وى افزود: نهايتا هزينهى اتصال به اينترنت در صورت حساب قبوض تلفن ثابت فرد اعمال مىشود همچنين اين مبلغ پس از دريافت به حساب شركت اينترنتى واريز خواهد شد.
معاون پشتيبانى فنى مخابرات استان تهران تصريح كرد: در حال حاضر بر اساس تعرفههاى على الحساب، 80 درصد از اين مبلغ به شركت اينترنتى و 20 درصد به حساب مخابرات واريز مىشود اما اين ميزان قطعا توسط سازمان تنظيم مقررات مورد بازنگرى قرار خواهد گرفت.
وى خاطر نشان كرد: در حال حاضر در حدود هشت شركت براى ارائهى اين سرويس نسبت به عقد قرارداد با مخابرات اقدام كردند و تعدادى هم در حال انعقاد قرارداد مىباشند.
مهندس «شيرازى» از مديران يكى از شركتهاى ارائهى دهندهى اين سرويس در گفتوگو با ايسنا با بيان اين كه محاسبهى هزينهى مصرف اين سرويس توسط شركت مخابرات به عنوان يك شركت دولتى و مورد اعتماد مردم صورت مىگيرد، اظهار داشت: قطعا اين مساله اطمينان مصرف كننده را به دنبال خواهد داشت.
وى ادامه داد: پرداختها در اين سرويس بر مبناى دقيقه انجام مىشود و اينترنت بر روى خطوط E1 و با سرعت حداكثر 56 كيلوبيت بر ثانيه ارائه مىشود.
وى در مورد مزيتهاى ديگر استفاده از اين سرويس اظهار داشت: با فروش كارتهاى اينترنت معمولى در بازار، امكان سوءاستفادههاى مختلفى مانند حملههاى امنيتى به شبكههاى مختلف توسط كاربر و ارائهى كارتهاى غير معتبر توسط شركتهاى ناشناخته وجود دارد كه رديابى شدن آنها سخت و بعضا غيرممكن است،اما امكان سوءاستفادههايى از اين قبيل در اين سرويس جديد امكان پذير نيست.
وى تصريح كرد: مشترك در صورت ناراضى بودن از كيفيت اين سرويسها بلافاصله مىتواند نسبت به قطع ارتباط اقدام كند و اين مساله هزينهاى براى وى به دنبال نخواهد داشت. در حالى كه فرد در صورت خريد كارت اينترنت، با بروز نارضايتى، دچار زيان خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ايسنا، همان طور كه گفته شد امكان استفاده از اينترنت بدون نياز به كلمه و رمز عبور در هر زمان و بدون نياز به مراجعه به جهت خريد كارت و پرداخت هزينههاى آن، د ماه پس از مصرف همچنين اعتماد به نحوهى صورتحسابگيرى و امكان انتخاب آسان ISP مورد نظر از جمله مزيتهاى اين سرويس از ديدگاه مصرف كننده يا كاربر به شمار مىرود.
اما از ديد شركتهاى ارائه دهندهى خدمات اينترنت، رقابت تنگاتنگ ميان شركتها و در نتيجه افزايش كيفيت خدمات، حذف هزينههاى چاپ و توليد و توزيع كارت اينترنت از جمله مزيتهاى ديگر اين سرويس است.
اما از ديد عمومى، كسب درآمد براى مخابرات به ازاى ارائه شدن سرويسهاى اينترنتى، كاهش شكايات ناشى از فروش كارتهاى بى اعتبار كه بعضا توسط شركتهاى كم و يابى اعتبار در بازار توزيع مىشوند، همچنين كاهش و حذف شركتهايى كه با اسم مجازى در بازار فعاليت دارند از جمله مهمترين نتايجى است كه با استفاده از اين سرويس فراهم خواهد شد.