تکنولوژی

چگونه از سرويس صندوق صوتی تلفن همراه – VMS – استفاده کنيم

آی تی ایران – سرويس VMS يا صندوق پستى صوتى بخش توسه يافته سرويس هايى است که از سرويسSMS يا پيام کوتاه استفاده مى کنند . اين سرويس حکم منشى تلفنى را دارد با اين تفاوت که اگر گوشى هاى منشى دار خاموش باشند امکان استفاده از منشى وجود ندارد اما سيستم VMS در صورت خاموش بودن گوشى هم قابل استفاده است .

به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات فرد متقاضى با مراجعه به دفاتر خدمات امور مشترکان و پرداخت 2 هزار تومان به عنوان هزينه آبونمان اوليه ،درخواست داده وشماره اى براى وى داير مى شود به طورى که شماره صندوق پستى صوتى ،همان شماره تلفن همراه فرد متقاضى خواهد بود. براى استفاده از اين سيستم ابتدا با عمليات انتقال خط يا دايورت کردن بر روى شماره 09912 انجام شود، در حالت در دسترس نبودن مشترک يا حالتى که گوشى خاموش است ،تحت پوشش شبکه نيست و يا در حالت اشغال بودن فرد مى تواند تلفن همراه خود را روى شماره 09912 دايورت کند .همچنين VMS با دايورت کردن هم مى تواند مورد استفاده قرار بگيرد .شخص شماره گيرنده پس از پيغام گذاشتن کليد مربع و براى ذخيره شدن آن کليد شماره 2را فشار مى دهد.

پس از دريافت پيام به صورت اتو ماتيک به صاحب صندوق هشدارداده شده وشماره صندوق صوتى که همان شماره تلفن همراه فرد است به وى اطلاع دا ده مى شود همچنين يک پيام کوتاه مبنى بر اينکه پيغام صوتى دارد براى وى ارسال مى شود .

با گرفتن شماه 09912 اگر صندوق داير شده باشد سيستم به طور اتوماتيک شماره را مى شناسد و بدين ترتيب اگر فرد تنظيمات اوليه را به درستى انجام داده باشد با فشار کليد 3 به پيام ها گوش داده و با کليد 7 نسبت به پاک کردن آنهااقدام مى کند .اگر پيام پاک نشوند صندوق لبريز شده و ديگر امکان گذا شتن پيغام به وجود نمى آيد در نتيجه براى دسترسى به پيام هاى بعدى ، بهتر است سيستم خالى از پيام بماند . همچنين ممکن است اولين بار از دارنده صندوق صوتى براى ورود ، رمز عبور خواسته شود ، در اين صورت فرد بايد عدد 123456 را وارد کند که البته از برخى ها هم رمز عبوردرخواست نمى شود .

گذاشتن پيغام در سرويس VMSشارژ اضاف براى تلفن کننده نداشته و هزينه آن مانند تماس با تلفن همراه است . همان طور که دايورت کردن در شرايط عادى شارژ به همراه دارد صاحب صندوق پستى هم ممکن است مانند دايورت کردن عادى هزينه اى ناچيز شارژ داشته باشد ،يعنى صاحب صندوق صوتى يک شارژ براى اتصال به سيستم داشته و مبلغى به خاطر دايورت کردن بايد بپردازد. يکى ديگراز قابليت هاى صندوق پستى صوتى اين است که ميتواند از طريق آن پيام مورد نظر خود را به صندوق داده و به آن بگويد که پيام در تاريخ و ساعت مشخص به شماره مورد نظر ارسال شود.

گفتنى ست ،مشترک VMSبراى شارژبايد مبلغ دو هزار تومان (آبونمان) بپردازد و کليه ارتباطات او با ندوق پستى صوتى اش به صورت شارژ معمولى يک مشترک تلفن همراه است.(هزينه ارسال پيغام و شنيدن پيغام متناظر با هزينه مکالمه مى باشد)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا