تکنولوژی

آذری جهرمی وزیر ارتباطات شد

{به روز شد}

با رای نمایندگان مجلس به محمد جواد آذری جهرمی او رسما به عنوان وزیر ارتباطات معرفی شد. 

آذری جهرمی که در زمان وزارت واعظی به مدیریت شرکت زیرساخت رسیده بود با حمایت خود واعظی و روحانی به عنوان گزینه وزارت  ارتباطات به مجلس معرفی شد. او توانست 152 رای را از مجلس کسب کند و همین او را در جمع کابینه دوم حسن روحانی قرار داد. جهرمی در برنامه‌ای که برای این وزارتخانه منتشر کرد روی توسعه آی تی و زیرساخت‌های ارتباطی در کشور تاکید کرده بود. معرفی آذری جهرمی موجب برخی مخالفت‌ها و موافقت‌ها در فضای مجازی شده بود. در تازه‌ترین آن‌ها برخی از  فعالان استارت‌آ‌پی ضمن حمایت از وی مطالبه توجه به کسب وکارهای نوپا را از وی خواستار شده بودند. آذری جهرمی در نخستین گفت وگوی خود بعد از رای اعتماد به خبرگزاری صدا وسیما گفت که نخستین اولویت کاری وی ایجاد کارگروه حقوقی پیگیری مشکلات کسب وکارهای نوپا و اصلاح تعرفه اینترنت است.

بخشی از نظرات آذری جهرمی را در تازه‌ترین گفت وگویی که با وی انجام شده در ادامه  می‌خوانید : 

– باید از ظرفیت پست‌بانک در بخش استارت‌آپ‌ها استفاده کنیم.  اخیرا مجلس اجازه برداشت 5/ 1 میلیارد دلار را از صندوق ذخیره ارزی داده که پست بانک 25 درصد این را می‌تواند جذب کند و بخشی از این مبلغ را در مناطقی می‌توان حرکت‌های مشارکتی در حوزه کسب‌وکارهای نوپا انجام داد. 

_ در وزارت ارتباطات یکی از بزرگ‌ترین موضوعات تسهیل شرایط تجارت و استفاده از ظرفیت بانکی برای حمایت مالی است. ما در کنار این باید سرمایه‌گذاری‌های خارجی را تسهیل کنیم.

– تصور من بر این است که در دوره ما باید تعدادی شرکت یونیکورن (اصطلاحا به شرکت‌هایی که ارزش بالای یک میلیارد دلار دارند گفته می‌شود) ایجاد کنیم. 

–  الان تعهد 100 هزارشغل فناوری اطلاعات سالانه بر اساس برنامه داریم و این را نمی‌توانیم دیگر در بخش مخابرات انتظار داشته باشیم.

– الان حدود 25 هزار میلیارد تومان از بازار ایران مربوط به مخابرات است ولی در کشورهای پیشرفته حجم مخابرات حدود 50 درصد بازار است. اصل فلسفه توسعه شبکه این است که ما بخش خدمات را بزرگ کنیم و انتقادی است که به وزارت ارتباطات وارد است. اینکه وزارت ارتباطات بخش فناوری اطلاعاتش پررنگ نیست.

– ما الان در ایران آپارات را با یک ظرفیت‌هایی داریم اما صحبتی که هفته قبل هم کردم این است که یوتیوب را هم می‌توانیم با رعایت ظرفیت‌های فرهنگی در کشور استفاده کنیم.

– همه مردم دنیا که در تلگرام نیستند. الان همه راحت از خارج می‌آیند و در تلگرام حرفشان می‌‌زنند در مقابل راهی برای صحبت مردم در بیرون (از کشور) نیست.

گفتنی است محمود واعظی وزیر سابق ارتباطات نیز امروزبه عنوان رییس دفتر رییس جمهور و رییس نهاد ریاست جمهوری منصوب شده است. واعظی دیروز از وزارت ارتباطات خداحافظی کرد. 

 

منبع : آی تی ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا