منبع :‌ آی تی ایران نسخه چاپی

یکی از پراستفاده‌ترین برنامه‌های پیام‌رسان اینترنتی، نرم‌افزار محبوب تلگرام است که در قالب ارائه خدمات متنوع و رمزگذاری ویژه داده‌ها، بیش از پیش جای خود را در میان کاربران پیدا کرده است. 

استفاده بهتر از این برنامه تنها در سایه یادگیری و درک کامل قابلیت‌های موجود در این برنامه امکان‌پذیر خواهد بود و اکثر قابلیت‌های موجود در این برنامه، مواردی هستند که بارها و بارها از آن‌ها استفاده کرده‌ایم اما برخی قابلیت‌ها به ریزبینی بیشتری احتیاج دارند. به عنوان نمونه، فهم ساز و کار قابلیت بلاکینگ یا مسدود کردن توانایی ارتباطی افراد دیگر (با شما) از جمله این موارد است. با این توضیح، در ادامه توضیحی کوتاه از روند موجود و البته راهکاری برای اطلاع از چگونگی رسیدن به این نتیجه که شخصی شما را بلاک کرده را از نظر خواهیم گذراند.

ببینید: لیست‌ کانال‌های رسمی تلگرام

با مراجعه به صفحه گفتگو با فردی خاص در صورتی که اکثر موارد زیر، صادق هستند این بدان معناست که فرد یادشده شما را بلاک کرده است. 

  1. عبارت "Last seen a long time ago" در توضیح وضعیت حضور شخص مورد نظر مشاهده می‌شود.
  2. تصویر پروفایل شخص مورد نظر همانی است که مدت‌ها پیش استفاده می‌کرده است.
  3. تنها یک تیک در ارسال پیام‌ها به طرف مقابل مشاهده می‌شود.
  4. با اضافه کردن طرف مقابل در یک گروه، پیغام خطایی مشاهده می‌کنید. 

با این وجود بهترین راهکار برای اطمینان از مسدود نبودن امکان ارتباط با طرف مقابل، در خواست از او برای ارسال اسکرین‌شاتی از گفتگوهای انجام شده میان شما است.

مدنظر داشته باشید که در ساز و کار مسدود کردن امکان ارتباط با طرف مقابل، حتی در صورتی که دیگران شما را بلاک کنند همچنان می‌توانند تصاویر پروفایل و وضعیت حضور شما را مشاهده کنند. 

در صورتی که شما دیگران را بلاک کنید نیز عبارت "Typing" را در پنجره انتخاب گفتگو مشاهده خواهید کرد که حکایت از در حال تایپ بودن شخصی دارد که او را بلاک کرده‌اید اما نهایتا هیچ پیغامی از او دریافت نخواهید کرد.   

بخوانید :‌

به روزرسانی  تلگرام و قابلیت‌های جدید

شانزده پیشنهاد برای بهبود عملکرد تلگرام

بوتان، تحلیل‌گر ایده‌آل برای بررسی روبات تلگرام شما

استفاده از دو حساب تلگرام روی گوشی‌های دو سیم‌کارته

http://itiran.com/node/69903


موارد موضوعی مرتبط