تکنولوژی

تغییرات سئو در سال 2018

از آنجایی که سیستم جستجوی گوگل 200 الگوریتم مختلف دارد، بنابراین «سئو» را بایستی یک علم پیچیده تلقی کرد. اما امروزه میزان دانش شما از سئو خیلی اهمیت ندارد و مسئله مهم آگاهی داشتن از تغییرات همیشگی قوانین این علم است که در موفقیت شما در این زمینه تاثیر زیادی دارد.

از آنجایی که موتورهای جستجو همواره در تلاش هستند تا کیفیت جستجو را برای کاربران افزایش دهند، ممکن است در این راستا برخی از فاکتورهای مهم در جستجو با کمی تغییر همراه باشند و حتی ممکن است یک سری فاکتورهای کاملا جدید هم در این میان ظهور کنند. حال برای اینکه به‌ عنوان یک سئو در سال 2018 بتوانید خودتان را در صدر رقابت حفظ کنید و از جدیدترین تغییرات آگاه باشید، در اینجا لیستی از مهم‌ترین ترین تغییراتی که قرار است در برخی از فاکتورهای سئو به‌وجود بیایند، برایتان نام برده شده است.

1-افزایش ویژگی‌های SERP گوگل

بر خلاف تصور بسیاری از افراد متخصص سئو، امروزه ویژگی‌های SERP با سرعت بسیار بالایی در حال جلب توجه جستجو کنندگان هستند. چراکه این ویژگی‌ها باعث کاهش هرچه بیشتر تبلیغات در بین نتایج جستجوی کاربران می شوند.

با گسترش روزافزون ویژگی‌های SERP باستی ویژگی‌هایی که برای هر کدام از کلمات کلیدی شما ظاهر می شوند را با دقت کنترل و نظارت کنید. برای این کار بهتر است از نرم‌افزار Rank Tracker استفاده کنید چرا که این نرم‌افزار قادر است 15 ویژگی SERP گوگل و همچنین نتایج ارگانیک کلید واژه‌ها را بررسی و نظارت کند. ضمنا می‌توانید نوسانات روزانه ویژگی‌های SERP گوگل را از قسمت SERP Analysis دنبال کنید.

2-سریع‌ترین باشید

امروزه همه چیز به سرعت بستگی دارد و بالا رفتن سرعت لود شدن وبسایت هم به یکی از فاکتورهای اصلی در رتبه بندی وبسایت‌ها در گوگل تبدیل شده است. گوگل انتظار دارد که صفحات وب که در گوگل جستجو می شوند در کمتر 3 ثانیه لود شوند.

برای اینکه مطمئن شوید پیج های وبسایت مورد نظر شما هم در کمتر از 3 ثانیه لود می‌شوند، می‌توانید از برنامه Website Auditor استفاده کنید. در قسمت content Analysis صفحاتی که مایل به تست آنها هستید مشاهده می‌شوند. ابتدا گزینه Technical Factors و سپس گزینه Page Speed را انتخاب کنید. در این قسمت اگر هرکدام از فاکتورها با مشکلی روبرو باشند، با کلیک بر روی آن می‌توانید راه‌های حل مشکل آن را مشاهده کنید.

3- کلمات مرتبط

همانطور که می‌دانید متقاعد کردن گوگل برای اینکه وبسایت شما محتوای قابل توجهی دارد هر روز سخت‌تر می‌شود. گوگل از راه‌های مختلفی کیفیت محتوای صفحات مختلف وب را بررسی می‌کند که یکی از آنها Latent Semantic Indexing نام دارد. گوگل با نگاه به میلیاردها صفحه و محتوا، به این نتیجه می‌رسد که کدام صفحات و اصطلاحات با کلید واژه‌های مورد نظر کاربر ارتباط دارد.

بنابراین از کجا بفهمیم که صفحات وب ما جامع و باکیفیت هستند؟ با استفاده از نرم‌افزار Website Auditor به قسمت Content Analysis بروید و ابزار TF-IDF را انتخاب کنید. این ابزار 10 وبسایت با بالاترین رنکینگ در جستجوی کلیدواژه‌های مورد نظر شما را نمایش می‌دهد. با استفاده از اصطلاحات و کلمات به‌کارگرفته شده در این صفحات می‌توانید از آنها در صفحات وب خود استفاده کنید و از این طریق کیفیت محتوای صفحات خود را بالا ببرید.

4- جست‌وجوی صوتی اهمیت زیادی دارد

نرم‌افزار Rank Tracker در آگاهی یافتن از سوالات صوتی که کاربران سراسر دنیا مطرح می کنند، اهمیت بسیار بالایی دارد. پس از اجرای برنامه به قسمت Keyword Research بروید و سپس گزینه Suggested Keywords را انتخاب کنید. در این قسمت گزینه Common Question را انتخاب کرده و کلید واژه‌های مورد نظر خودتان را تایپ کنید.

در کمتر از یک دقیقه صدها سوال صوتی مرتبط با کلیدواژه‌ای که تایپ کردید در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

5- موبایل را فراموش نکنید

جالب است بدانید که بیش از نیمی از جست‌وجوهای صوتی که از طریق گوگل صورت می‌گیرد، به‌وسیله گوشی‌های موبایل انجام می‌شود که نشان می‌دهد همخوانی صفحات شما با اسمارت‌فون‌ها و آگاهی از علم سئو در بخش موبایل امروزه از اهمیت غیرقابل انکاری برخوردار است.

بنابراین ابتدا باید از همخوانی صفحات با تلفن‌های همراه مطمئن شوید و این کار را از طریق نرم‌افزار WebSite Auditor می‌توانید انجام دهید. ابتدا آدرس وبسایت خود را وارد کنید سپس تب Technical Factor را انتخاب کنید و در پایین صفحه مطمئن شوید که Page Usability وبسایت شما در حالت Yes قرار دارد.

6- بک لینک‌ها

«بک لینک‌ها» از فاکتورهای مهم برای موتورهای جستجو مخصوصا گوگل محسوب می‌شوند. همانطور که از معنی آن معلوم است «بک لینک» به لینک‌های گفته می‌شود که دیگر وبسایت ها به شما می‌دهند. هرچه تعداد این بک لینک ها به وبسایت شما بیشتر باشد، بازدید و رنکینگ وبسایت شما هم بالاتر خواهد رفت. نکته جالب اینکه گفته می‌شود اگر یک وبسایت از وبسایت شما نام برده باشد و حتی لینک وبسایت شما را هم درج نکرده باشد، موتور جستجوی Bing باز هم رنکینگ صفحات وب شما را افزایش خواهد داد. بنابراین انتظار می‌رود که گوگل هم دقیقا از چنین الگویی استفاده کند.

با استفاده از نرم افزار Awario می توانید تمامی بک لینکها و تمامی محتویاتی را که در آنها نام وبسایت شما آمده است، مشاهده کنید.

7- جستجو بر اساس اطلاعات شخصی کاربر

امروزه نتایج جستجویی که به کاربر نمایش داده می‌شود دیگر بر اساس فاکتورهای قدیمی نیستند و بیشتر بر اساس اطلاعات شخصی کاربر هستند. اما هیچ جای نگرانی نیست. زمانی که کاربر کلمات هدف شما را جستجو می‌کند، وظیفه شما این است که بهترین عملکرد را داشته باشید تا بتوانید در لیست برترین نتایج جستجو قرار بگیرید. برای این کار هم می‌توانید از نرم‌افزارRank Tracker  استفاده کنید.

 

با تشکر از راهنمایی‌های رضا شیرازی 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا